Thursday, 24 February 2011

Sempena 40 Orang Follower..

hu3...rsa nyer dh tiber masanyer tok Redzz nk menyertai contest2 yg di anjurkn olh blogger2 skalian.. ni la contest yg Redzz pertama kalinyer Redzz menceburkn diri..hu3..hope frst contest ni membawa tuah kepada Redzz..hehehehe..tadaaaaaa~

ni la contestnyer :-


~ Contest PIC Hitam Putin Paling Cool ~

gambar yg di pertaruhkan :-
Kalau sy menang, Sy nk beli sweater/baju manyak2
hehehehe

Syarat & terma :
nk join, klik banner kt as ni yer

1.okay macam biasa korang kena jadi follower blog ni <Klik>
2.letakkan banner contest ni kat sidebar sepanjang contest berjalan & link kan ke blog ni <klik>
3.buat entry pasal contest ni dan berikan idea hadiah apa yang korang nak kalau korang menang rm100? ?*ayat yang simple je tau!*

contoh : kalau saya menang , saya nak shawl banyak-banyak !

4.tag 5 kawan-kawan yang korang rasa mesti dia nak join !
5.tarikh tutup penyertaan : 1 mac 2011

nk tag contest ni kt :
Nad
p/s : takutnyer...frst contest ni..

5 comments:

~emi~ said...

walla~
sape awek kat sebelah kau tuh??hoho

L-mi Redzz said...

hu3...mna da awek...sume ni membe aq r..bdk2 palapes...he3 =)

Orang Kampung said...

http://malaysianpeople2011.blogspot.com/2011/02/jangan-join-contest-pic-hitam-putih.html#comments

tentang contest ni..

Orang Kampung said...

terbaru dari pihak penganjur

http://sitifatimahhh91.blogspot.com/2011/02/contest-masih-berjalan-sampai-1mac.html

siti fatimah said...

salam & hye ! terima kasih sebab dah join contest ni :) good luck yaaaa

Yang Dah Berakhir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...