Tuesday, 14 June 2011

famous kt youtube?? boleh ke??

asslamualaikum...sblm 2 Redzz nk tnya r..korg knl xmamat kt ats ni??? hah, xknl?? ce korg tgk btl2...ce tgk ce tgk... tgk la btl2...bohong r kalau korg xknl... kalau xcam, ada kmungkinan gak... hu3...diani r videower (sesuka ati wt perktaan bru, hu3) terkenal dlm youtube 2...MOHD LUTHFI r...

ok, ni r dia yg org dok canang2, dok sebut2 kan 2...kalau sebut nama dia, spe yg xkenal kn...org femes kt youtube....org knl dia pn mlalui youtube....lain r kalau korg mmg membe ngn dia ni....ape dia wt?? hurmmm, dia ni wt vdeo...vdeo dia sume best2...blh di katakan sume org yg tgk vdeo dia, pasti terpikat ngn gelagat bro ni yg agk slumber n poyo...hahaha.....sory bro....(cett~ mcm fofular sgt r blog Redzz ni, smpai dia pn nk bca)....len r kalau blog, ben ashari ataupn yuyu zalikha...btl x btl x?? dorg ni mmg femes...hehehehe

rsanyer vdeo typical local film/drama scenes, bukan semua cantik subjektif, jiran baru, serta paksa, accept differences (music), lampu penyumpah dan Redzz rsa yg terbaru adalah mari merungut malaysia (2 bln lepas) n skrg ni pasal new album lak (smalam publish).... sume korg dh tgk kn...mmg best r...lawak pn ada...hik3....mmg berbakat r dia ni...pandai pn pandai... blaja kt bwh laut (oversea) beb!! hu3...

tp, yg plg best video ni, selamat hari ibu 2010...mmg menyentuh sanubari r...hahaha...cett~ poyo giler....ok r, ni ada sedutan pasal video bro luthfi yg terbru...selamat mengklik start ye.... hehehe

new album

mari merungut malaysia


note entri : hu3...Redzz rsa bro ni lyk msk raja lawak r...xpn anak wayang...muka dia mmg slumber giler....hu3...wish u good luck bro sama ada dlm bidang pljaran mhupn pemvideoan!! hik3...

2 comments:

hanisah said...

urmm..jarang lyan utube sbb internet slow kt umh..huuu..cediyh2..

L-mi Redzz said...

hurmmm...siannyer...saba k..tgk r 2 video 2...best!! hu3 =)

Yang Dah Berakhir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...