Thursday, 28 July 2011

~Dah anak Dara Dah~

Assalamualaikum...selamat malam sume...anak dara?? korg tau x ank dara 2 cmna?? agk2 umo bape ek...tp, bg kes redzz kt ats ni redzz tatau cmna nk klasifikasikan dia ni sbgai ank dara ke x...hurmmm...umo pn tatau...mungkin tahap kegatalan dia shari dua ni agk jelas kelihatan kot...2 sbb redzz klasifikasikn dia dlm kategori ank dara...miang2 keladi, something like that la...hik3...

mungkin juga gelagat dia yg menjelekkan tlh membuatkn redzz berkata begitu...aishhh~ sehari dua ni dia agk berkelakuan pelik sikit...nk tau ape dia?? ala2 zaman dolu2...anak dara la katakan... agk2 korg kalau ank dara yg gatal macam mana gelagat dia...yg terlalu dahagakn kasih sayang pakwe tetapi di halang oleh family...cba korg bayangkn dan pikir2kn...

tiap2 pg, lepas bgn tido, dia suka duduk depan pintu mcm tunggu seorang suami balik dr kije...dia akn duduk kt situ, dgn harapan dpt melepaskn batuk di pintu rindu yg terbuku di hati setelah semalaman xberjumpa...dpt tgk bayang pn ok la...kalau satu masa dpt kua rumah, perghhh~ dating xingt dunia...klua pg, dh nk maghrib ptg baru tecongok depan pintu...

yg best 2, klau xdpt dating, siap jmpt lg pakwe 2 dtg rmh...nk berkenal-kenalan ngn fmily...klau fmly setuju, bru go on, kalau x, cari yg lain...biasa nyer cam 2 la kn...btl x??but, dia ni degil...still juga dgn pilihan ati dia...kalau boleh setiap ari nk dating...xdpt kt lua rumah, kt dalam rumah pn boleh...ada tu, dh dating kt rumah, siap sdiakn makan lg...bkn stakat sdiakn makan, siap ajk makan skli 2...adehh!! makanan di sediakn tok dia, dia leh bg org lain...biasanyer port2 kt bawah kusi, kt tingkap pn jadi nk dating...cmna la agknyer kn...tp, ada redzz kesah, 2 hal korg, jgn wt maksiat yg bukan2 sudah...

agk2 korg sape la ank dara yg di maksudkan 2 ek...meh2, scroll bwh lg, 2 r ank dara yg di maksudkan....
|
|
|
|
|
V
ni la dia ank dara yg di maksudkan
comel x comel x??
menjadi pujaan hero2 tucin kampung ni
hahahaha

hurmmm...nama ank dara ni tiara...agk nakal dan pandai...agk manja dan suka main kejar2...xsuka berebut rebut jantan ngn tucin2 lain...suka berkawan kawan dulu bru kapel...dan agk gatal jugak bila x di pantau dan dibiarkn keluar rumah seorg diri...hahaha...


note entri : xda bezanyer nakal kucing ngn nakal manusia kn...cuma port dating 2 je agk janggal...kalau lah manusia mcm 2, haishhh xjd kije la nmpknyer...hu3....

8 comments:

RIMA DANIA said...

hahahahahaha...anak dara notty... cantek lah dia...

L-mi Redzz said...

rima dania : hehehe...cantek ke comel?? hu3.. btw, thanks... =P

asiah_najihah said...

wah..cun betoi anak dara nih...hehe

L-mi Redzz said...

asiah_najihah : hahaha..mmg cun larh.. ada calon yg baik x utk dia??? he3

msredcheesecake said...

Anak dara pujaan sekampung....saya pun nak puja....hhheee

L-mi Redzz said...

msredcheesecake : hik3 =P

si kecik said...

haha... klaka betol crite nie... engatkan sal betol2 anak dara... kakakaka... btw salam ramadan... hehe

L-mi Redzz said...

si kecik : hehehe... salam ramadhan too.. =)

Yang Dah Berakhir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...