Friday, 22 July 2011

GA : Anis...Nak Kupon Ayamas Boleh??

Assalamualaikum
selamat tgh malam ye semua
Redzz nk join GA kalai ni
baru di invite oleh cik Anis kita ni

nk ayamas kalau ada rzeki kunyah SINI

slogan :
Anis..Saya Mohd Helmiredza Maula Bahari Redzz nak kupon nie sebab Redzz xpernah mkn free pakai kupon drpd brand ayamas ni lg time berbuka puasa...so, dgn ini, Redzz nk tau gak r cmna rsanyer mkn ayam, nugget or whatsoever drpd penebusan kupon free ni...bila lg nk membela lemak melalui produk ayamas ni kn..hik3...

ok, done!!

Redzz nk tag sume org yg membaca entri ni...


note entri : last date GA ni 27 Julai 2011 pkl 11.59p.m..cpt2 join kalau ada rzeki t korg rsa mkn ayamas time berbuka t...he3

6 comments:

anismelon said...

hehe..tenks yup sudi join..kupon nie discount..ade satu set je free..btw tenks lg sekali yup..:)

L-mi Redzz said...

anismelon : he3..it's ok..kalau ada rzeki, ada la 2...hu3..same2.. =)

anismelon said...

jemput tengok pemenang GA..kite bagi kepada yg lebih memerlukan erk..

http://yana-giveaway-contest.blogspot.com/2011/07/gaanisnak-kupon-ayamas-boleh.html

L-mi Redzz said...

anismelon : hurmmm...orite.. =)

umiliza989 said...

tahniah di atas kemenangan awak...saya pengunjug dari blog
http://anismelon.blogspot.com/2011/07/pemenang-ga-kupon-ayamas.html

saya follower awak yang ke 327

L-mi Redzz said...

umiliza989 : thanks ya..btw, sy xmenang pn..hu3.. =)

Yang Dah Berakhir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...