Friday, 29 July 2011

Kalah Bermaruah ok!!

Assalamualaikum...sblm siap2 ke masjid tok menunaikn solat jumaat, redzz nk post pasal kjadian semalam...rsanyer korg sume mst taukn ape yg terjadi kt stadium nasional bukit jalil mlm semalam?? ape lg, bola la...

kptusn rasmi sudah pn keluar semalam kn...kpd penyokong harimau malaya, berpuas hati je la dgn keputusan yg tlh di pertontonkan oleh pemain kita...tp, kalah2 harimau malaya pn bermaruah ok...hancur lebur lah harapan yg menggunung tok tgk harimau malaya beraksi dalam Piala Dunia 2014...arghhhh~ agk bengang jugak r...ianyer terkubur cam 2 je...walaupn kita kalah, tp redzz agk bangga jugak r tgk pemain negara kita beraksi dgn begitu baik dan cemerlang...

bila tgk pemain kita dpt membolosi gawang pihak lawan, perghhh~ mmg hebat la & hopefully dpt kejar mata dan mengatasi singapura...tp, bila phk lawan dpt menyamakan kedudukan mlm td (1-1) pd minit ke-73 membuatkn harimau malaya smkn sukar utk mengejar kedudukan...hopefully, pasukan harimau malaya dpt membaiki sikit kelemahan kt bhagian pertahanan...

Bila tgk pemain singapura yg mcm2 karenah...kejap sakit kaki la, sakit kepala la, sakit dada la, nmpk sgt pemain dorg ni xprofesional dan seolah-olah nk melambatkn perlawanan...mmg hebat la pemain singapura, pandai gak dorg berlakon...geram gak r, tp, redzz bkn leh wt pape pn an...hehehe...lagipun, squad pemain kita bermain dgn baik sekali...and kalau xsilap, malaysia jarang melepasi pusingan ini kn? dan ianyer buat first time..so, SYABAS HARIMAU MALAYA!!! edzz ucapkn...


HARIMAU MALAYA TETAP DI HATI!!


note entri : wahh!! first time tulis entri pasal bola ni..tatau r ape yg di mepekkan ni..hahaha...al-maklumla, malaysia yg main kn, smgt plak rsanyer...hu3...

2 comments:

iMBobo said...

Harimau tidak pernah tewas :)

L-mi Redzz said...

iMBobo : yep...harimau xpernah tewas!!... =D

Yang Dah Berakhir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...