Monday, 18 July 2011

Segmen Aku Pelajar Universiti Tun Hussein Onn Malaysia!!(UTHM)

Assalamualaikum...d malam2 yg buta ni, Redzz nk menjoin satu segmen yg mudah jgak...kalau sblm ni, Redzz menjoin segmen aku blogger negeri...then arini, bila khusyuk berblogjogging, ternampak la plak 1 segmen aku pelajar universiti ....agk mudah segmen ni, mcm sblm2 ni...hu3...

dia la owner segmen ni
kalau korg nk join, klik SINI blh, banner 2 pn blh
he3

skrg ni Redzz study kt
.
.
s
i
n
i
.
.

Kursus pengajian : Bachelor of Information Technology (BIT)
Tempoh pengajian : 3 1/2 thn (termasuk LI)...naik bln 9 ni, Redzz jd senior lah...he3...bru thn2...
Kolej Kediaman : Perwira

ucapan :
Redzz syg UTHM sbb UTHM ada library yg terbesar di Asia Tenggara dan segala jns kmudahan yg agk kondusif & selesa... =)



note entri : lain kali ready je kalau dh sakit 2 ye...ni mgkn sbb drpd wt kenduri sehari semalam... dh r semalam (16 Julai2010) xdpt nk mengonlinekn diri...hu3...

5 comments:

Faridah Sulaiman said...

owner segmen tu OYM kenal sangat2..kawan se-U OYM..cuma dia student physic,OYM pula student chemistry.

anyway,tq follow blog OYM ye..OYM follow back..

!Fatin Fadhillah... said...

thanx sbb join OK? fatin hargai sangat..!

L-mi Redzz said...

Faridah Sulaiman : owh, sama U... hurmm.. thnks ya.. =)

Fatin Fadhillah : most welcme fatin... =)

aima mazlan said...

jarang dgr psl student UTHM..
:)
aima pun join tau..
singgah la ea..
http://cinonetstory.blogspot.com/2011/07/segmen-aku-pelajar-universiti-teknologi.html

L-mi Redzz said...

aima mazlan : yeke?? he3.. orait..

Yang Dah Berakhir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...