Sunday, 24 July 2011

Tahniah!!.. time tok edit

Assalamualaikum...samat tgh mlm sume...ok, kli ni Redzz nk wt entri 2 dlm 1...haaa~ agk pelik di situ...ok frst of all, Redzz nk wt entri pasal my mum...nk ucap Tahniah kt dia sbbnyer pd ari Khamis yg lalu, dia telah mendapat anugerah perkhidamatan cemerlang bg daerah ledang...hurmmm, smenjak dia berkecimpung dlm arena perguruan ni, dia ckp kt Redzz ni r ari yg plg bahagia bg dia sbb tlh pn dpt anugerah...bkn nk bangga diri, tp, dia rasa berbaloi sbb jasanyer selama ni di hargai... alhamdulillah...so, dgn tu Redzz nk ucap kt ibu Redzz, berbakti lah dgn ikhlas dan jujur selagi hyt di kandung badan...jgn lah mudah berputus ape...ye r, mlayan karenah bdk2 ni kn mcm2 ragam...ia memerlukan kesabaran yg tinggi k...kalau x, dh lama kene heart attack...for korg nyer information, hodoh giler ayt ibu Redzz ni mengajar bdk skola tadika je.. Redzz bangga dgn ibu dan smoga redzz pn leh jd mcm ibu..(wallah...memalam buta ni meluahkn perasaan plak ye..)

TAHNIAH IBU!!
smga ibu dpt berbakti dgn lebih bgs lg d masa akn datang...
WE LOVE U!!
muah3~

ok, yg kedua ni plak pasal hobi yg slalu Redzz wt dulu kala...xda la lama mana pn...hu3...ape lg, pasal mengedit gmbr la...ni pn kebetulan sbbnyer masa lepak2 kt melaka td, entri sblm ni redzz ada snap2 picture... then, redzz gak ada join satu group kt fb yg tema post gmbr mggu ni berkaitan dgn kid laughing...so, nk edit la gmbr 2 jap..tup2 akak redzz suh edit gmbr dia...hurmmm...mmg akn la...biasa r, redzz ni bila dh start mengedit, satu ari xtido pn xpe...hu3...korg nk tgk ke gambar2 yg d edit 2?? hurmmm, segan la nk tunjuk hasil yg xseberapa ni...tp xpe r, demi korg, redzz tnjk gak...klu blh komen2 la ye...hehehe




note entri : hu3...agk keboringan gak time ni...d sbbkn time edit 2 ada gangguan teknikal berlaku, 2 yg stop...bbrpa gmbr ni je yg sempat d edit..hu3

2 comments:

mama comel said...

kirim salam kat ibu yer!

L-mi Redzz said...

mama comel : insyaAllah..thnks ya.. =)

Yang Dah Berakhir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...