Friday, 6 January 2012

Silih Berganti..

Assalamualaikum..hi reader2 sekalian.. korg pe kaba?? hu3.... eh!! lelabah ni main kejar2 lak dh lama rsanya redzz xmenyapa di sinikn... so, redzz nk menyapa la, hi semua.. he3.. korang jgn salah aggp lak ye kos entri pertma di tahun baru ni, redzz bkn nk citer pasal relationship k, mana xnya kalau dh tajuk entri pn pasal silih berganti kn Redzz just nk ucap HAPPY NEW YEAR kt korg semua.. tu je..fullstop.. nah amek video ni..

video

kalau thn baru je mst org tnya, azam baru ape??
ermm..redzz rsa xperlu kot azam2 baru ni...yg lama tu pn entah tercapai entah x..
so, kt sini ingin redzz memBOLDkn bahawsanya Redzz xda azam baru..ceitt~ mcm buat speech
yg lama tu redzz hnya anjakkan ke thn ni..dan hopefully thn ni lbh baik dr thn2 sblm ni..itu je..

foot note : rsanya xterlambat nk ucap kn..hu3.. >.<

2 comments:

aku said...

hepi new year pak cik helmi :p

L-mi Redzz said...

aku : thnks makcik. =)

Yang Dah Berakhir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...