Saturday, 12 May 2012

Thanks 4 D'Celebration.. =p

Salam...korang sihat x?? agak lama jugakkn Redzz dh xhapdate blog ni...mst korg dh naik jemu dgn entri2 lama yg dh lapuk dek tahun & bulan tu kan..silap2 korang dh lupa terus dgn kehadiran blog redzz di alam maya ni..ok la.. redzz xnk membuang masa dgn intro yg pnjg lebar yg merapu merapan...bak kata org putih tu, straight to the point...haaaa~ ehhh!! tetiba rasa cm nk nyanyi la... ehemmm..

happy birthday to me...
happy bornday to me...
selamat ari lahir...
selamat hari jadi...
yeaayyy~ (tiup lilin)

ok, enough...mst korg tau, kalau nyanyi lagu tu utk apekn..opkos la tok sambut ulangtahun kelahiran kn....xkn lagu wajib tok kilauan emas musim ke-2 lak kn...hehehe..nak dijadikan citer, mlm td, membe2 redzz ni nk wt satu surprise (bak kata eric leong) dalam erti kata lain bang2 bom (rancangan tv3)...tp, surprisenya xbape mengena la jugak...at first redzz dh dpt mengagak la, dorg nk wt surprise party.. sbb tiba2 je sorg membe redzz  , Loki (bkn nama sebenar) menghantar msj yg dibunyikn :-

"jeja, mlm ni kfc tau..8.30"

redzz :
"xda duit r...sies ni.."

Loki :
"ala..jom la..teringin sgt..smpai ati ko.."
haaa~ kt situ dh nmpk trickinya kandungan msj ni..bru beberapa ari lepas mkn kfc, dh mengidam lg...mcm perut ibu mengandung la...(jgn mrh pren)hehehe

redzz :
"sies aq mmg dh xda sen ni."

Loki :
"sen mesen...xyh pikir pasal tu..jom ar..aq mengidam sgt ni..8.45 tau.."
perghhh~ sanggup belanja redzz tu..slalunya xmcmni pn..kt sini je dh dpt tgkp dia ni ada agenda lain..slalu xmcmni pn..mmg ngidam thp ank dh request nk mkn ape tu kot (think +ve)

redzz :
"adeh..terpaksa la ni?"
saje buat2 xtau..nk perangkap dia, kot2 tarik blk nk belanja redzz..he3

Loki :
mmg tepakse..klu aq besalin xsempat nk mkn kfc aq blasah ko..jgn bg tau sape2 tau..kang jd isu plak.. 
kunun2 bnda ni leh cover segala2nya..sbb mgkn dia nk redzz pikir hnya ktaorg je yg mkn kfc..(pndai btl dia nikn)

ok, smpai sini je, redzz dh dpt agk, mst dia ni ada agenda lain (nk celebrate besday redzz yg dh 3 ari lepas la kot)... maaf gmbr xdpt nk upload lg sbb ada pd membe...redzz xamek pn guna fon sendiri.. hu3... thanks korang sbb dh belanja redzz mkn n celebrate it walaupn dh lmbt 3 ari...lepas tu smpai je kt rmh redzz dpt ni :-

dpt besday present drpd dorang.. (thanks Aimi, Aning, Sal & Zura gebeng)
zura..zura..nape la bg gmbr kad yg ada lembu gemuk tu...tau la dh smkn membesar skrg ni...hik3.. (lariikkkk~)

ini la yg redzz dpt..arghhh~ sgt terharu menangis smpai tertido tido..xsabar rasanya nk bukak adiah ni sbb nk tau ape yg ada di sebalik sampul adiah yang sama tu...hehehe..kalau time kecik2 dulu selalu dpt mainan, alat tulis..tp, bila dh besar ni ape pulak ek hadiahnya?? ok, xpe, mlm ni redzz nk tido guling2 dulu ngn adiah tu, esk2 buka la.. bukan ni je yg redzz dpt...masa 8 mei tu, membe redzz ada gak bg adiah berupa makanan...haaa~ korg nk tau ape dia, ni la hadiahnya....
.
.
.
.
.
t
a
r
a
a
a
.
.
.
.
.
ni la hadiahnya (thanks to dila & pa'an)
sgt surprise sbb di beri time redzz baru bgn tido (ekceli kene kejut)...dgn muka yg agk blur2 time tu, redzz trma je..yg bestnya tu, lepas mandi baru perasan yg di beri tu adalah bnda bulat2 ni...hu3.. ^^

ok la, smpai sini dulu la citer redzz ye..t kalau ada masa lg kita ke temu ya..(sebenarnya, tulis ni pn ats request membe redzz yg suh redzz hapdet entri baru sbb dh lama sgt redzz x berblogging)..hu3..

nota kaki : thanks korang sbb bersusah payah wt semua ni...kpd yg dh wish dgn pelbagai cara tu, trma kasih juga...syg korg ketat2...muahh3~ 

2 comments:

manru said...

haha....dapat big apple xkongsi pun ek...

haha kad tu gmbr lembu sbb tue je ktun y tngal..u know i'm not jiwang like ank2 gadis y bg kad gmbr bunga kui3...

p/s gembeng la bukan gebeng
and i'm not gembeng i'm just PMS wakakaka

L-mi Redzz said...

manru : hu3..mana blh..papa n mama i blikn utk i je...hu3..

owh really...i dont know that before this that u re not the 'jiwang' girl...

what PMS for??.. oo, gembeng.. hu3

Yang Dah Berakhir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...