Wednesday, 29 August 2012

Duit raya dr Says.com 45 hari dari sekarang

Assalamualaikum w.b.t dan selamat sejahtera..



Korang pernah tak dengar pasal says.com?? pernah?? tak pernah?? ok, kalau xpernah, korang leh tgk kt ---> sini... kalau yg belum daftar tu, dftar cepat2.... mungkin ni rezeki redzz kot..first2 dftr says ni, redzz ada dpt dua baucer mknan Nando's...mmg best la...utk pengetahuan korang, mcm2 event yg says.com dah buat utk follower2...

masa member redzz perkenalkan says.com ni, agk tertanya tnya jugak la betul ke bnda ni...blh menjana pendapatan ke...mmg xcaye la...xkan semudah tu dorang ni nk bg duit...kalau tak kene bayar, mcm mana dorang nak bg duit kan...tp, dgn usaha yg jitu, redzz mengatur langkah, merancang strategi... *ceh..dh mcm nk g perang je.. usaha tu kan eskelator tangga kejayaan...pd mulanya agk give up la jugak nk wt bnda ni..hari2 kene promote link suh membe2 klik...malu jugak rsanya...tp, bila ianya membuahkan hasil, rasa mcm seronok pulak...tak kesah la sama ada dorang nk klik ke tak..jnji kita dh promote...hehehe..

so, alhamdulillah, lepas 2 bln join bnda ni, redzz dh blh cash outkn duit tu....mcm xcaya lak rsanya...korang caya x?? kalau tak caye jom tgk, redzz ada print screen buktinya..

setelah dua bulan join bnda ni, alhamdulillah, dh blh membuahkan hasil..
thanks for the clicked..*btl ke tak BI redzz ni

oleh itu, utk tidak membuang masa, redzz telah pn mengcash_outkan RM50 dulu....dan bila dh isi form semua tu, dapat la status mcm kt bawah ni.. kene la tggu dlm masa 2 mggu tok disahkan segala maklumat kita tu..dlm masa 45 hari dr hari disahkan tu insyaAllah, duit tu akn di transferkan ke dlm akaun bank kita.. tak sabar rasanya nk tggu... 


alhamdulillah...hasil titik peluh pg petang siang mlm redzz mempromote link2 yg di beri oleh says.com...so, korang ape lg, moh le kita join bnda ni...senang je, cuma promote link2 utk membe2 kita klik je...lgpun skrg ni, dh ramai org tau tentang says.com ni...ape tggu lg..

Kalau korang nak join, Klik NI..
jgn berlengah lg...sementara peluang masih ada..



p/s : kpd readers blog ni, redzz ada tugasan tok korang jgak, dh lepas baca entri2 redzz ni, tlg la klik nuffnang redzz tu ye...hehehe...thanks.. =)

note entri : tak salah kita mencuba sesuatu asalkan ianya tidak memudaratkan..kejayaan dan kemewahan tidak akn dtg bergolek, dan tidak juga akan dtg melayang jika tiada usaha...malah ianya akan dtg menyinggah kpd sesape je yg tidak pernah berputus asa utk mengejarnya...insyaAllah...  =)

2 comments:

Nurrul said...

Wah2.. tahniah. Nurrul tak ganjak2 lagi nilainya.. hewhew.. :" ^^

*boleh bagi wet raya camnie..

L-mi Redzz said...

Nurrul : thanks ye..time2 cuti ni kan, laju je la promotenya kt membe2..tu yg berganjak je..hehehe.. xpe2, ada rezeki t, ganjak le tu.. hu3 =)

Yang Dah Berakhir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...