Thursday, 16 August 2012

Tamatlah sudah tahun 2 BIT

Assalamualaikum w.b.t & selamat sejahtera

Hari ni, secara rasminya, redzz nak umumkan bahawasanya redzz telah pn habis pengajian untuk semester 3...oleh itu, dengan berakhirnya sem 3 ini, maka berakhirlah pengajian redzz utk tahun 2...agak berbelit ayat di situ...dan pada 9 september ni, bermula lah siri baru, pengajian baru untuk redzz... sesi pembelajaran untuk tahun ke-3 (final year)...wohooo~ dh jd senior la beb...ahaks~ rasa2 macam baru semalam daftar kemasukan...ishhh~ cepat bena masa berlalu kan...biasanya kalau dh final year ni mmg bizi..nak2 ada Projek Sarjana Muda (PSM)...ala, final year projek...hu3..

ok, berbalik pada title entri kali ni....mmg happy la coz dh hbs final (walaupun satu payper je) utk sem 3 ni....mmg terasa sgt2 la sem 3 kali ni...mmg susah ooo...tekanan giler...mmg la amek 2 matapelajaran je but, dia punya kepayahan tu heh...hanya Allah je la yang tau...memang pendedahan giler2 r untuk kitaorang menempuhi PSM nanti.....ni pun dalam group...bila PSM sebenar nanti sorang2 je buat...uuuu~

ok, nak dijadikan citer, lepas final td, redzz terus kemas2 barang dan balik..wuhuuu~ first time kot merempit balik rumah..dari BP ke Tangkak...ngehee~ mmg tak jauh mana, tapi, kematu punggung redzz dibuatnya... memang terpancar la kegembiraan nak balik kampung lepas jawab exam td...tp, mungkin tidak bg membe Redzz ni...sebelum masuk dewan exam, dorang dah happy...mungkin diaorang dah habis mentela'ah pelajaran kot malam tadi...amek gambar pun pegagng note...perghh~ tak caye, tgk ni..

Happy kan dorang...haaa~ skrg dah caya tak??
(btw, yg kiri tu Azmira zack dan kanan Shikin samat)
dorang ni very happy gold lucky..ahaks~ 
*pssstt...bodek2 fb dorang td, terjumpa gmbr ni tu yang curi amek
fofular korang jahh..hahaha
kantoi sbb redzz stalker wall dorang..ahahaha

uishh~ jangan korang pikir lain ye...sbb sebelum curi gambar ni untuk entri kali ni, redzz dah pun minta izin...ni haa~ ada buktinya... 

siap nak link lagi tu uolls..
kena tulis yg baik2 je ni.. hahahaa

ok, puas ati kan sekarang...gambar ini pun telah mendapat persetujuan dari salah sorang empunya gambar.. so, xjadi masalah kan nak publish gambarnya...mana tau ada syarikat2 modeling yang terperasan nak amek dorang jadi model...haaa~ bukan nak cakap ape, saya lah PA dorang...ahaks~ tetiba... to, Mira and ikin, u r the best!! semoga korang berjaya...btw, yang Azmira zack tu, dh ada empunya...kalau nak tackle, tackle la yg lagi sorang...belum ada lagi...ahahahaha...


pesanan : to syarikat2 modeling yang ada job kosong tu, leh la kontek saya untuk memetrai perjanjian modeling bagi kedua-dua membe saya ni k...hik3~ (berangan nak jd PA...puihhh)..korang blh g jauh...papepun 

SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR DAN BATIN je..
maaf andai kata ada tersalah kata, terkasar budi bicara
ampun dan maaf dipinta dr ubun2 hinggalah ke hujung kuku kaki... 


note entri : kegembiraan seseorang memang mudah dipancarkan dari raut wajah...tapi adakah anda tahu, kadang2 kegemebiraan yang digambarkan itu erupakan bayangan kesedihan yang dialaminya... renung2kan.. =)



2 comments:

shikinbudakbaik said...

ehhem2.. dua-dua single la.. kihkih

L-mi Redzz said...

shikinbudkbaik : owh, dua2 single ke?? upss~ sory2~ bkn ke....... (on chat fb kau skrg jugak!!).. hahaha

Yang Dah Berakhir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...