Thursday, 20 September 2012

TQ says.com !!! appreciate it.. =)

Asslamualaikum w.b.t dan selamat sejahtera



Hari ni, Redzz nak citer berkaitan dengan says.com...ada dua berita yang redzz nak sampaikan mengenai says.com ni..ok, let me story about the first love story.. firstly, beberapa hari lepas, redzz ada terima email dari says yg menyatakan utk jadikan redzz sebagai kakitangan says...merayu gila2 ok (gaya mak jemah)...hahaha.. walawei, yeke?? ok, ianya tipu...jgn mudah percaya k...bkn redzz sorang je blh jd korang2 pun boleh...mungkin barangkali... hehehe



As a conclusion, kalau korang nak jd salah sorang daripada team says.com ni, korang leh la cekidaut kt SINI ye... segalanya mengikut terma dan syarat...jgn lepaskan peluang...oleh kerana halangan dan rintangan yg terpaksa redzz hadapi, redzz terpaksa melepaskan peluang ni berlalu pergi..so!! kepada anda, haaa, anda la...jgn lepaskan peluang k (especially kpd penganggur2 tu)...mana tau peluang korang kt sini.. tarikh tutup penyertaan pendaftaran pada 24 september 2012..korang blh la hantar curricular vitae kat talent@says.com ni...



ok, berita yang keduanya adalah....jeng..jeng..jeng..

ni dia...yahooo...akhirnya dpt juga merasa duit dari says.com
thanks korang2 yang telah mengklik
hehehe


yeahh!! alhamdulillah, syukur..ini lah yg dikatakan rezeki...tanpa usaha ianya tidak akan dpt dirasai dan ianya bukanlah datang secara bergolek golek ye kawan2... apa yg redzz nak puji tntg says ni adalah, ekceli tempoh duit utk di bank inkan dalam akaun adalah dlm jangka masa 45 hari...tapi, ternyata, pengurusan dorang amatlah baik, cekap dan amanah sekali...xsampai 45 hari pun duit tu dah di cash outkan dalam akaun bank redzz... 

korang masih tak percaya dengan says.com ni lagi?? saya dah anda bila?? so, utk sesape yg nk daftar akaun says tu, boleh la klik di SINI


note entri : jangan pernah berputus asa dengan apa yang telah ditetapkan..setiap yg terjadi akan ada ganjaran yang menanti...waslam..  ;p

3 comments:

~emi~ said...

mmg dah ada dlm account bank kau la duet tu? bukan selalu dia makan masa jgk ke..

L-mi Redzz said...

~emi~ : a'ah dh msk dh..tu la, terkejut jugak msk nya..

Mengejar Impian said...

wahhhh...tahniah

Yang Dah Berakhir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...