Sunday, 6 February 2011

Lelaki sangat tidak macho bila...

1- Meminta wang dari perempuan, walaupun hanya meminta kredit rm10, anda akan dipandang buruk oleh wanita tersebut.

2- Berpakaian selekeh. anda akan dicop tiada gaya..

3- Rambut tidak berminyak..TIDAK!!..pasti wanita itu bertanya, 'mamat ni mandi ke tak?' walaupun pada hakikatnya anda mandi..

4- Baju anda tidak bergosok..nampak sangat anda pemalas..hehe

5- Anda bersikap pemalu dan tidak berani..sebagai lelaki, anda harus berani buat ape saja, barulah wanita terpikat dengan kamu..

6- Anda tidak senyum apabila anda melihat ada wanita tersenyum pada anda, memang sah anda akan diumpat..

7- Anda selalu ponteng kelas.. wanita sangat benci lelaki ini..maybe tak semua..heee..

8- Anda sangat panas baran..wanita akan takut untuk mendekati kamu.. bahaya!!

9- Anda seorang playboy..wanita tidak akan sekali-kali berfikir untuk menjadi kekasih kamu.. hahaha..WOMANIZER!!

10- Anda tidak bersungguh-sungguh semasa melafazkan cinta kepada wanita kesayangan anda.. kalau cinta anda tidak diterima buat kali pertama, cubalah lagi untuk kali yang seterusnya..hati wanita sangat lembut sebenarnya..mana tahu jika si dia terpaut dengan kesungguhan anda..WAH!!

11- Anda tidak menjawab pertanyaan wanita..memang anda sangat menyakitkan hati..jangan haraplah wanita itu nak tegur anda balik..keh3..

12- Anda menghentikan perbualan anda dahulu melalui sms..xmacho..

13- Anda membiarkan wanita berdiri dalam bas..sgt tidak boleh diterima..

Pesanan:

Wahai lelaki bumi, jika kamu tidak mempunyai wajah yang handsome yang mampu mencairkan hati wanita, itu tidak mengapa..kerana, sesetengah wanita mementingkan sifat, gaya,cara penampilan kamu dan cara bagaimana kamu melayan wanita..itu saja..aku pun tak pasti..haha...

2 comments:

~emi~ said...

aku nak like seribu kali entry kau yg nie..huhu.suke sesangat. lately aku sgt menyampah bace artikel or somthing yg ada kaitan antara laki, pompuan, or cinta/feeling. but, bace entry kau yg nih, x plak aku ase nyampah. senyum lagi ada laa..hoho. keep it up dgn entry2 yg menarik..lol.mcm sifu la plak..;p

L-mi Redzz said...

hahaha...yeke..tq2..hua3..aq akn usahakn lg post entri2 yg menarik..snanyer aq dh tatau nk tulis pelg msa ni...hu3 =)

Yang Dah Berakhir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...