Monday, 19 September 2011

Beng!! beng!! Beng!!

Assalamualaikum...hurmmm...dua hari yg lepas, redzz dh start latihan palapes..perghh!! rasa mcm malas nk g pn ada..ye r, mana tak nya, mggu first naik sem ni, tak biasa la kan... 4 bulan kot cuti, xbiasa dh nk bangun pg...mmg liat r..takut xbangun je sebenarnya...hu3...tp, ape leh wat, akhirnya redzz berjaya bangun awal then join latihan...hu3..ni semua gara2 menepuk nampar nyamuk2 yg datang beraya kt bilik ni r...perghhh~ banyak gila nyamuk, tak leh tido kot...kalau blh tidur pn, tidur2 ayam je...

ok, hari first latihan (sabtu) mmg best...sbbnya, kitaorang nk g menembak...perghh~ first time menembak ni, agk menggerunkan r gak...zero, nothing, tak tau pape...tambah2 lg, menembak guna M16 kesayangan redzz tu kan..dah r M16, guna peluru hidup lak...korang ada?? pernah?? hu3.. kalau pernah, sila prasupport 10x..katanya, utk menguatkan tangan utk menembak..so, mula la skrg ye...

pengalaman first bila turn redzz tok menembak...arghhhh~ redzz rasa kaku, rasa mcm org yg kene tembak..mmg kekok r..ye r, nama pn first time kn...xkn la baru first time menembak, dh mcm org 'pro' kan.. skor nk high2...mana blh...even nicol ann david tu pn, nk jd pemain nmbr satu negara dlm arena squash memakan masa jugak, inikan nk menembak...eaaa~ xda pn laporan akhbar menyatakan "seorang bayi perempuan lahir bersama raket squash", " seorang bayi perempuan lahir sbgai seorang atlet squash negara...eh!!! xda ea, xda ea...

masa sessi menembak ni, ada seorang jurulatih yg menjaga setiap org...tp, yg xbest nya tu, redzz yg dp dia...waaaaa~rasa nk blk je..mulut mcm hape...bak mengutuk org, jatuhkan air muka orang, bg kt dia r...mmg pro hbs tu..hik3..cara dia marah satu , mcm redzz ni dh 4,5,6 kali main dan nk mengejar ranking dunia soon.....adehhh~ gila r,,yg best tu, du ada ke patut dia ckp yg reddz ni tangan pendek...astaghfirullahalazim..kira elok r tu tangan pendek, kalau la tangan panjang?? kn dh suka mencuri...ahaks~ perghh, mnta d jauhkan...hu3...btw, ari sabtu aritu, pengalaman yg xdpt redzz lupakan sbb dpt menembak..hu3...korang dapat??? hahahhaa


note entri : tak suka dgn org yg bajet bagus...semua yg dia buat nak betul..pirahhhh!! padahal ko pn sama gak....lbh teruk ada r!! xperlu nk bangga sgt la kan..

2 comments:

ijA said...

wahh..xde pun pernah menembak..guna pistol air adalah..dan die ingat perfect sangat lah tu..kann

L-mi Redzz said...

ijA : hu3..tau xpe..sabo je r dpt org cam tu.. =)

Yang Dah Berakhir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...